MINI CAMPUS

PRESENTACIÓ

Som la Laia i la Paula i som monitores de lleure. Aquest estiu venim amb una novetat!! Un casal pensat per als petits i aquells nens i nenes que tinguin ganes de combinar el futbol amb altres esports i multiactivitats com gimcanes, manualitats, jocs d’aigua, anglès, sortides, futbol i MOLT MÉS!

A QUI VA DIRIGIT?

Aquesta opció de casal està pensada per a nens i nenes d’entre 3 i 7 anys, separats per grups d’edat depenent de les edats i el nombre d’inscrits. Però evidentment tothom hi és benvingut!

QUAN I A ON?

Del 27 de juny al 29 de juliol . El campus es realitza a les instal·lacions del camp de futbol de Gurb i disposem de les escoles velles de Gurb, la pista de multiesports, els vestidors, part del pavelló i tot l’espai que l’envolta! A més a més, aprofitant l’ubicació de les instal·lacions, podrem gaudir de sortides pels voltants del poble.

QUINA ÉS LA DINÀMICA DEL CAMPUS?

La idea és incloure l’eix principal del campus: el futbol, dins l’horari de multiactivitats, de manera que els nens i nenes gaudeixin d’entre 3 i 5 hores d’esport a la setmana amb un dels nostres entrenadors del campus. A més a més, aprofitant la nostra experiència com a monitores de casals i colònies en anglès, trobem que seria molt interessant destinar 2 hores a la setmana a fer jocs, manualitats, cançons i contes en anglès. També volem destinar un dia a la setmana per realizar una sortida, per tal de que els nens i nenes canviïn d’entorn i descobreixin nous llocs.

Cada setmana ens endinsarem en una temàtica diferent, entorn a la qual giraran totes les activitats, inclosa la sortida.

Qui som?

Paula Alonso Quintana

Grau d’educació infantil i primària – Blanquerna URL

Títol oficial de monitor de lleure – Quiràlia

Professora d’anglès – CIC escola d’idiomes

Monitora de lleure – Casal Tennis Vic


Laia Vidal Acubierre

Grau d’administració i direcció d’empreses – UPF

Títol oficial de monitor de lleure – Quiràlia

Monitor de lleure – Fun & Learn

Professora particular d’anglès